Hodnocení blogu Marguerite

12. května 2013 v 18:17 | Kachna:) |  Hodnocení blogů
Tak tady je další hodnocení:)Tentokrát blogu Marguerite http://thesixtees.blogspot.cz/.
Tak jdu na to:
První dojem(3/5):No působí to na mě no tak trochu "psycho". No a někdo to prostě nemá rád. Mě osobně to zase tak nevadí,ale no není to úplně dobrý. Ale nechci ti brát to co se ti líbí..jestli máš tyto věci ráda pak tě to přímo vystihuje:)

Originalita(5/5):No podobný blog se jen tak nevidí. Máš velmi originální blog i články:)

Design(7/10):No jak už sem psala působí na mě moc psycho. Ale jinak je moc hezký,líbí se mi,jak se ti nazačátku promítají ty obrázky:)

Menu(3/5):Máš v něm hezké animace(hlavně ta s tučňáky),ale trochu se v něm nevyznám..

Články(9/10):Máš moc hezké články..občas mi tam trochu chybí,ale vždyť nikdo nejsme dokonalý:D.

Přehlednost(4/5):No v menu se moc nevyznám,ale jinak super vše je jak má být

Zkušenost(8/10):Na článcích je vidět že jsi zkušená. Občas se něco naskytne,ale to neva já sama tak nejsem děd vševěd:D

Aktivita(1/5):No nejsi moc aktivní,ale články máš dlouhé a tak to nevadí:)

Spřátelování(0/5):Affs nevedeš(tede aspoň jsem je na tvém blogu nenašla). Zkus si je zavést myslím že je to dobré.

Tak dostáváš 31 z 60 bodů a to je známka 2-3!

Ale nic si z toho nedělej vždyť je to dobrá:D
No tak to je asi vše..
Vaše Kachna:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Beach Beach | Web | 12. května 2013 v 18:52 | Reagovat

Víte, že by mě zajímalo i něco jiného než hodnocení blogů?
Je to sice pěkné, že někomu hodnotíte blog ale já bych si ráda něco přečetla...

2 Terouš Terouš | Web | 12. května 2013 v 19:23 | Reagovat

[1]: jo to mi víme vždyť tu v pátek byl normální článek a neboj zítra přibude něco normálního :-D a možná i dnes když bude čas ;-)

3 Marguerite Marguerite | E-mail | Web | 13. května 2013 v 17:41 | Reagovat

Díky moc za hodnocení.
Jen nevím, co na tebe působí psycho. :oD
Jinak té aktivitě - jde to těžko poznat, nedávno jsem promazala asi 99% článků, proto to mám napsaný i v menu.
Affs neplánuju, příčí se mi to, mám jen oblíbené blogy, kam ráda chodím.
A ještě jednou díky moc a vůbec nevadí, že to trvalo delší dobu :o)))

4 Kachna Kachna | Web | 13. května 2013 v 18:51 | Reagovat

[3]: No já nevím mě se tyhle věci prostě moc nelíbí. A s těma článkama sorry nevšimla jsem si toho:)

5 Marguerite Marguerite | E-mail | Web | 13. května 2013 v 19:13 | Reagovat

[4]: Ale jaký věci, já právě vůbec nevím, co z toho, co tam je,  na tebe působí psycho, nebo co máš namysli, tak by mě to zajímalo, abych to případně nějak mohla zlepšit. :o)

6 Kachna Kachna | Web | 13. května 2013 v 19:47 | Reagovat

[5]: No ty obrázky nahoře,ale ne úplně psycho ale já nevěděla jak to jinak říct

7 Marguerite Marguerite | E-mail | Web | 13. května 2013 v 19:51 | Reagovat

[6]: Jo aha. :oD To nejsou obrázky, ale moje fotky. :o) ten blog je zaměřený na mě, Zombie Walk a maskování, tak proto jsem tam dávala fotky k tématu. :o)

8 Kachna Kachna | Web | 13. května 2013 v 19:53 | Reagovat

[7]: Jasný já to chápu ale moc tyto věci nemusím. Ale máš pravdu že k tématu tvého blogu se to hodí:)

9 Marguerite Marguerite | E-mail | Web | 13. května 2013 v 23:03 | Reagovat

[8]: To chápu, každý je na něco jinýho. :o)
Ještě jednou moc děkuji za názor. :o)

10 Romi Romi | E-mail | Web | 14. května 2013 v 17:07 | Reagovat

pěkné hodnocení

11 Franch Franch | Web | 14. května 2013 v 21:10 | Reagovat

doceladobře ohodocené, jinak ke známce! Za takovou známiu já ve škole jsem ráda! :D

12 Terís Terís | Web | 15. května 2013 v 18:16 | Reagovat

[9]: Není zač

[10]: Díky moc :-D

[11]: Aha a díky ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama